Tweede jaar Dichtersschool gestart

Dinsdagavond 19 oktober is het tweede jaar van de Goudse Dichtersschool van start gegaan. Onder de bezielende leiding van docent Monica Boschman zijn negen cursisten begonnen aan een serie van acht enerverende avondlessen, waarin de reeds aanwezige dichterstalenten versterkt worden. Elke cursist is gekoppeld aan een ervaren mentor.

Deelnemers en enkele docenten

Iedereen die graag zijn of haar gevoelens in de vorm van een gedicht, haiku, song, rap of andere tekstvorm wil opschrijven is alsnog welkom. Het doel is dat je een eigen stijl weet te vinden, je techniek kunt verbeteren en op een veilige manier ervaring op kunt doen. De dichtersschool zorgt voor inspiratie, aanwijzingen, voorbeelden, de gelegenheid om te oefenen en om feedback te ontvangen.

Aan het einde van het eerste jaar van de Goudse Dichtersschool werd een bundel gemaakt met een gedicht van elke deelnemer. Als je een indruk wilt krijgen van deze gedichten, laat het weten via de mail en we sturen de bundel op.

Voor aanmelding: stuur een mail naar stadsdichtersgouda@gmail.com of dpn@northedge.nl of bel: 0653488078 naar Peter Noordhoek. Welke informatie ontvangen wij graag? Naam, geboortedatum, mobielnummer en e-mailadres. Ook ontvangen wij graag 2-3 gedichten zodat wij enig gevoel krijgen voor de wijze waarop gedicht wordt.

Data

Dinsdagavond 2021:
19-okt – 23 nov. – 21 dec.

Dinsdagavond 2022:
25 jan. – 22 febr. – 22 maart – 19 april  en 24 mei.

Steeds van 19:30 tot uiterlijk 22.00 uur.  

Plaats

De opleiding vindt plaats in Cultuurhuis De Garenspinnerij, Turfsingel 5 in Gouda.

Kosten en voorwaarden

Hopelijk zien wij elkaar op de Goudse Dichtersschool!

De Goudse Dichtersschool wordt ondersteund door